Hey lieve lezers, en voor nog een laatste keer in het Engels: ‘Dear readers’. From now on I’ll write in Dutch! Ik heb hiervoor gekozen omdat de meeste van mijn volgers deze taal spreekt, en ik het minstens zo relaxt vind om lekker als een Dutchie mijn creatieve brein te uiten in woorden. Maar niet alleen in woorden, ook in video. Ik ga binnenkort ook mijn eerste vlog met jullie delen! YAY, spannend! Maar ik heb er zin in!

Wat ik als trend spotter altijd fascinerend blijf vinden, zijn de verschillende levensstijlen die er onder ons, jongeren, bestaan. Waarom doen wij bepaalde dingen, leven wij op deze manier, en waarom maakt dat ons gelukkig? Wat is voor die levensstijl zo bepalend, om elke ochtend weer uit bed te komen met zin in een nieuwe dag. Dit zijn vragen waar je niet aan ontkomt als je mij tegen het lijf loopt! 😉

Binnen en buiten Nederland ga ik dus op pad om lekker te gaan ontdekken wat er allemaal gebeurt binnen culturen! Dit kan gaan over hoe wij onze identiteit creëren, maar ook wat we belangrijk vinden binnen voeding, met wat voor redenen we gaan reizen en wat voor waarden we hechten aan een woonplek. Kortom: alles dat met lifestyle te maken heeft. We zijn allemaal individuen met dromen, en met een beetje lef geloven we ook dat we ze kunnen bereiken. Maar in de crowd zijn we toch uniek. Althans, daar streven we wel naar. Daarom zijn wij de unicorns.

Ik zit letterlijk te stuiteren op mijn stoel in dit fijne appartementje in Utrecht, om hier alles over te gaan delen met jou. Als ik je kan inspireren, en je daarbij nog iets meer laat stralen op een dag, dan is mijn doel bereikt!

Let’s get inspired. 

XO,
Rens

Write A Comment